De vzw Narconon Information Center België werd in 2003 opgericht met als missie om te helpen een drugsvrije maatschappij uit te bouwen.

Ons team bestaat uit vrijwilligers die een deel van hun tijd besteden aan educatie,drugspreventie en begeleiding van mensen die aan straatdrugs verslaafd zijn naar een​​ Narconon rehabilitatiecentrum.
In België werken wij met verschillende Narconon rehabilitatiecentra, gevestigd in Europa of zelfs op andere continenten, afhankelijk van het meest geschikte land, betreffende de taal en de keuze van de persoon.

Meer informatie over Narconon rehabilitatiecentra is beschikbaar op www.narconon.org.

De doelen van onze vzw zijn:

  • om jonge mensen, en niet zo jonge mensen, te informeren over wat drugs zijn en doen. Als gevolg hiervan kunnen we hen helpen de beste beslissing te nemen voor zichzelf en hun toekomst. Net zoals het leren aan kinderen van het belang van het kijken naar links en rechts bij het oversteken, kunnen we hen de risicos van drugs leren en zo bijdragen aan een betere toekomst.
  • om mensen die verslaafd zijn aan straatdrugs te informeren dat leven zonder drugs mogelijk is. Het Narconon rehabilitatie programma bestaat sinds 1966 en heeft duizenden mensen geholpen om vrij te zijn van drugs.

In het kader van onze preventie organiseren wij opleidingen, conferenties, presentatie-stands, entertainment zonder drugs en alcohol.  Wat dit laatste betreft, hebben we het motto: “Kunst en Entertainment zonder drugs en alcohol” Sinds 2012 herhalen we graag deze nieuwe trend: “Kunst en Entertainment zonder drugs en alcohol”!

Wij zijn er om u te helpen een drugsvrije toekomst voor kinderen en een betere toekomst voor iedereen uit te bouwen.

En we ontmoeten je graag als je lid van ons team wil worden of louter om te helpen.

Bedankt voor je aandacht.

Het team van Narconon Info Center België

Narconon Info Center België
Veilinglaan, 46
1861 Meise
België

Tel.: +32486041620
Email: narconon.icbe@gmail.com