Vrij van drugs. Voor goed.

Bekijk de presentatievideo van het programma.

Narconon maakt gebruik van uitgeteste rehabilitatietechnologie, waarmee je tot de kern van het probleem komt – en biedt een weg naar succes op lange termijn.

Bijna 50 jaar lang heeft Narconon diegenen geholpen waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan vanwege drugsmisbruik. Week in, week uit. Jaar in, jaar uit. Ons succes valt af te meten aan het steeds groeiende aantal mensen dat het programma voltooit en die nu een nieuw leven leiden waarin ze geen drugs gebruiken.

Veel mensen die naar Narconon komen hebben al andere drugsrehabilitatieprogramma’s doorlopen, die niet tot blijvend succes hebben geleid. Ons programma is uniek. Ons programma bestaat uit een aantal technieken die nergens anders worden aangetroffen en waarmee verslaafden in staat worden gesteld hun afhankelijkheid van alcohol en drugs en de verwoestende gevolgen daarvan te overwinnen. Dit gebeurt op een natuurlijke manier – in het Narconon-programma worden geen vervangende drugs of medicijnen gebruikt.

Bij Narconon streven we ernaar om de oorzaken van verslaving te vinden – om die dingen te vinden waardoor iemand om te beginnen al tot het gebruiken van drugs werd gedreven.

Het doel van het programma is een leven zonder drugs.

Narconon Europe rehab center

“Ik heb 15 verschillende rehabilitatieprogramma’s gedaan. Ze werkten geen van alle. Geen enkele daarvan heeft mij zelfs op een punt gekregen waarop ik met drugs wilde stoppen. Narconon was mijn laatste programma en ik ben nu al 7 jaar clean.”

Blijvende resultaten beginnen met een succesvolle basis. De sleutel tot de opmerkelijke doeltreffendheid van Narconon is dat de bewezen onderdelen van het programma goed op elkaar aansluiten.

Doeltreffend. Resultaten op de lange termijn.

De onderdelen van het Narconon-programma zijn gebaseerd op bewezen technologie – voor blijvende resultaten.

• Persoonlijke hulp zonder vervangende drugs Deze stap wordt 24 uur per dag onder persoonlijke zorg en supervisie gedaan.

• Ontgifting in de sauna De unieke Nieuw Leven Sauna Stap verwijdert de residuen van drugs die nog in het lichaam aanwezig zijn, met als gevolg dat de hunkering ernaar verdwijnt.

• Objectieve Oefeningen. Deze speciaal voor Narconon ontwikkelde procedures helpen je om stabiel in het heden te zijn, in tegenstelling tot vastzitten in het verleden.

• Training om vaardigheden in het leven op te doen. Deze stappen helpen je de nodige tools eigen te maken om succesvol een leven zonder drugs te leiden.